Cand esti lider trebuie sa fii specific - II

Cand esti lider trebuie sa fii specific – II

Am stat la intalniri si am vazut aspectele confuziei de pe fetele echipei mele cand mi s-au prezentat probleme noi si dure. Insa, cand ma precizez cu privire la abilitatile de care avem nevoie pentru a face fata acelor provocari, lucrurile se intorc. Si cand pot sa ma intorc in camera si sa indic ce persoana este potrivita pentru fiecare rol, pot simti cresterea nivelului de incredere . Increderea mea specifica in ei – construita pe baza intelegerii abilitatilor lor – le ofera increderea in sine de care au nevoie pentru a castiga.

Acesta este un rol foarte important pentru lideri: obtinerea de informatii despre „abilitati usoare”, cum ar fi increderea in sine si gasirea de modalitati de identificare si imbunatatire.

In acest episod din „Aim Higher”, grupul meu de experti si eu discutam despre modul in care puteti aborda aceasta abilitate critica ca lider si sa o faceti sa functioneze pentru dvs. si echipa dvs. Ne adresam modului de a separa ideile de aroganta de increderea in sine, cum sa-ti construiesti increderea in tine si apoi cum sa extinzi conversatia pentru a acoperi increderea organizationala. Avem, de asemenea, sfaturi despre cum sa ne gandim la probleme de nationalitate, gen, limbaj corporal, sanatate si chiar tonul vocal atunci cand vine vorba de a ne gandi la increderea in cadrul unei culturi a companiei.