epilator

Ce epilator trebuie sa cauti atunci cand ai un buget limitat

Epilatorul este accesoriul de infrumusetare care ajuta reprezentantele sexului frumos sa obtina o piele catifelata si neteda ca cea a modelelor din revistele de stil. Fiind aparate dezvoltate pe baza noilor tehnologii, epilatoarele sunt disponibile spre achizitie la preturi destul de ridicate, datorate functiilor incorporate care permit atenuarea durerii in timpul epilatului, precum si accesoriile pentru efolierea delicata a pielii.

Daca sunteti in cautarea unui epilator performant, insa nu dispuneti de o suma mare de bani, ghidati-va dupa semnalmentele pe care trebuie sa le indeplineasca un epilator ieftin si eficient:

Dimensiuni reduse

Un epilator de dimensiuni reduse nu poate avea un pret exorbitant, fiindca dimensiunile nu ii permit investirea cu un numar foarte mare de functii si accesorii. El isi va face pur si simplu treaba si va performa pe masura sumei la care este achizitionat. Daca sunteti in cautarea unui epilator profesional, care sa va scape din impas in cele mai neoportune momente, orientati-va catre un epilator de mici dimensiuni, compact, care se va dovedi si extrem de usor de folosit in confortul baii, dormitorului sau chiar in cadrul calatoriilor.

Cel putin doua trepte de viteza

Da, este adevarat ca nu iti permiti cel mai scump epilator, insa nu te poti opri nici la cel mai ieftin si slab calitativ aparat disponibil pe piata. Tocmai de aceea trebuie sa urmaresti epilatoarele care au cel putin doua trepte de viteza. De ce? Pentru ca in acest fel te vei obisnui mai usor cu senzatia din timpul epilatului, vei putea oscila intensitatea si vei gasi punctul in care tu te vei simti confortabil. Cel mai important lucru este sa iubesti sa folosesti epilatorul, pentru a nu face investitii fara rost. Investeste intr-un epilator care sa te ajute sa obtii pielea catifelata pe care o visezi, dar care sa iti ofere, deopotriva, alegerea de a seta intensitatea cu care pensetele se vor indrepta asupra firelor de par.

Role pentru atenuarea durerii

Cum spuneam, nu esti in cautarea perfectiunii tehnologice, insa aspiri la un epilator care sa iti asigure conditii optime de… epilat. Daca exfolierea ti-o poti faci inainte, printr-un scrub din comert sau un exfoliant preparat cu ingrediente naturale, cel putin rolele de masaj trebuie sa se regaseasca printre accesoriile incorporate in epilatorul pe care urmeaza sa il achizitionezi. Acorda atentie acestui aspect, fiindca aceste role de masaj vor atenua senzatia incomoda din timpul epilatului si in timp te vor convinge sa folosesti aparatul pe intreaga suprafata a corpului.

Asada, epilatorul eficient si profesional poate fi achizitionat si la un pret redus, insa atentia la detalii este vitala pentru o astfel de achizitie. Fiti precise, avand in minte exact ceea ce cauti si faceti alegerile potrivite bugetului vostru. Nu va repeziti la epilatoarele incarcate cu accesorii ce probabil nu va vor folosi in viitor, si mizati pe accesorii putine, dar folositoare.