Compania dvs. este pregătită pentru următoarea amenințare Cyber

Compania dvs. este pregătită pentru următoarea amenințare Cyber?

Incidentele de securitate au crescut cu 66% fata de anul 2009. In ciuda acestei statistici alarmante, 80% dintre directorii executivi raporteaza ca sunt increzatori in securitatea informatica a companiei.

Criminalitatea informatică este în creștere.

Esti pregatit?

Expertul în cybersecurity Ray A. Rothrock împărtășește tacticile folosite de hackeri și apoi gestionarea armelor cu ajutorul instrumentelor de prevenire a acestor hack-uri în noua sa carte Digital Resilience: Compania dvs. este pregătită pentru următoarea amenințare Cyber?

76% dintre respondenții raportului de apărare Cyberthreat au arătat că au fost compromise cu succes de un ciber-atac.

De ce liderii trebuie să acorde atenție

Până la sfârșitul anului 2016, o singură categorie de cyberattack privind infecția de tip business-transomware a depășit 4.000 de cazuri pe zi. O publicație, CSO, a dat recent o estimare că daunele provocate de criminalitatea cibernetică vor atinge 6 trilioane de dolari până în 2021, iar până în 2022, suprafața de atac umană, potențiala victimă a criminalității informatice, va ajunge la 6 miliarde, ceea ce reprezintă 75% de 8 miliarde de euro.

Deci, dacă vreți să vă fie speriați, aruncați cu băgare de seamă faptul că dvs. și afacerea dvs. sunteți atacați astăzi și veți fi atacați mâine și în ziua următoare și în ziua următoare. Evident, aveți nevoie de firewall-uri excelente, firewall-uri antivirus, software antimalware, descărcare și instalare automată a celor mai recente patch-uri de securitate pentru software-ul dvs. și o forță de muncă educată în domeniul igienei digitale de bază. Cu toate acestea, adevărul greu este că și cel mai bun sistem de securitate cibernetică va fi pătruns. Unele dintre aceste atacuri zilnice vă vor străpunge apărarea perimetrală.

Siguranța mediocră va opri unele atacuri. O securitate bună va opri mai multe atacuri. Cea mai bună securitate se va opri și mai mult. Dar, fie mediocru sau excepțional, toată securitatea va eșua în cele din urmă. Veți fi încălcat și, dacă depindeți numai de siguranță, efectele următoarei încălcări – următoarea încălcare inevitabilă – pot fi enervante sau pot pune afacerea dvs. într-un mare risc.

De aceea, aveți nevoie atât de securitate digitală excelentă, cât și de rezistență digitală excelentă. Pe scurt, trebuie să fii pregătit pentru că vei fi atacat. Rezistența începe cu pregătirea.

„Rezistența începe cu pregătirea.” – Roth Rothrock

Ce este reziliența digitală?

Pur și simplu, rezistența este modul în care contracționați atacurile care trec prin securitatea dvs. perimetrală. Pe măsură ce cyberattack-urile sunt inevitabile, cyberattacks de succes, fracțiunea de atacuri care conduc la o încălcare a datelor, sunt, de asemenea, inevitabile. Nici o măsură de securitate a perimetrului care este compatibilă cu conectivitatea – cu alte cuvinte, compatibilă cu a face afaceri on-line – împiedică toate încălcările. Rezistența digitală începe cu pregătirea. Pregătirea este compusă din politici digitale, instrumente software și instruire pentru utilizatori care susțin securitatea, ajutându-vă să identificați vulnerabilitățile din rețea, care vă ajută să acordați prioritate activelor de date pentru a oferi protecție maximă materialelor dvs. cele mai sensibile și care vă permit detectarea rapidă a încălcărilor atunci când apar, să le conțină, să minimizeze pagubele pe care le provoacă și să continue să facă afaceri în timp ce vă ocupați de ele. Politicile elastice ajută de asemenea în recuperarea rapidă și eficientă a unei încălcări și vă ajută să învățați din ea, pentru a vă proteja mai bine împotriva recurențelor.
În sens mai larg, rezistența aduce viața în rețea digitală puterea și durabilitatea pe care o vedem în ecosistemele din lumea naturală, în organisme, instituții, afaceri, națiuni și în indivizii puternici, agili și curajoși care au fost admirați de-a lungul istoriei. Resiliența recunoaște că desfășurarea de afaceri, ca și cum ați trăi viața, vă expune atât la oportunitate, cât și la risc. Nici un costum de armura nu te va proteja de tot. Aveți nevoie de capacitatea de a vă răzbuna împotriva pericolelor pe care nu le puteți evita sau preveni. Aveți nevoie de puterea nu numai pentru a supraviețui, ci și pentru a vă stăpâni prin pedeapsă. Trebuie să vă dezvoltați capacitatea de a reveni la criza acută sau catastrofa.