Comunicarea in lumea intreaga - VII

Comunicarea in lumea intreaga – VII

Atunci cand sunt combinate ca „clepsidra” – cu abordari combinate de invatare deductiva / inductiva – ambele modele de comunicare se dezvolta catre un model de prezentare unificat care comunica in mod clar si cu impact informatiile din spectrul profesionistilor globali.

„Cand intreaga lume tace, chiar si o singura voce devine puternica.” -Malala Yousafzai

In sectiunea „Modele de felicitare globale” a cartii, una dintre cele mai notabile felicitari globale provine din a sti sa exprime respect , deoarece este o valoare universala in intreaga comunitate internationala si este comunicata in diferite moduri, prin utilizarea spatiului personal , titluri sau prenume.

In functie de nivelurile de formalitate si cu cine suntem in retea, de multe ori trebuie sa facem apeluri de judecata atunci cand conversam intre culturi. De exemplu, initierea unei strangeri de mana cu toata lumea dintr-un grup in Elvetia si utilizarea titlurilor / onorificarilor adecvate nu va avea rezonanta la fel in China, unde arcurile si strangerile de mana traditionale sunt oferite mai intai doar de la cea mai in varsta persoana din grup.