Cum sa dezvolti elasticitate- sfaturi pentru lideri

Cum sa dezvolti elasticitate- sfaturi pentru lideri

Care sunt cele mai bune metode de dezvoltare a elasticitae pentru a va recupera rapid?
Unul dintre cele mai bune moduri de a dezvolta rezistenta este de a aprecia profund si de a intelege ca succesele noastre mici si mari, precum si dezavantajele noastre mici si mari, ne ofera rezistenta pentru a continua inainte. Rezistenta este unul dintre ingredientele necesare dezvoltarii si mentinerii rezistentei.

Un alt ingredient necesar dezvoltarii elasticitatii este de a aprecia cu adevarat ca liderul nu este singur (smerenia). Uneori, ne gandim la noi insine ca la „singura” experienta prin care trecem. Cand liderul intelege ca nu este singura si gaseste curajul sa invete (curiozitatea) modul in care ceilalti au rezistat in situatii similare , acesta ii poate oferi impulsul de care are nevoie pentru a continua sa mearga inainte sau pentru a pivota catre o alta oportunitate.

In cele din urma, in timp, cei mai puternici lideri ai nostri invata sa aduca perspectiva asupra fiecarei situatii. Perspectiva incurajeaza liderul sa-si aminteasca ca are un loc in cronologia istoriei, respectand ceea ce a venit inainte si intelegand ca mai trebuie sa vina dupa el. Ma refer la acest lucru ca lider ca pod – conexiunea cu trecutul si legatura cu viitorul. A avea si a pastra perspectiva este una dintre cele mai importante caracteristici ale liderului rezistent.