Cum va mutati de la o organizatie traditionalista la una cu mentalitatea unui inginer

Cum va mutati de la o organizatie traditionalista la una cu mentalitatea unui inginer

„Ingineria mentalitatii” este un mod de gandire care ajuta rapid ideile catre factorii de decizie – se bazeaza pe modul in care lucreaza inginerii, dar nu se limiteaza la orice functie de serviciu. Organizatiile ingineresti sunt, in mod natural, plate, locuri in care membrii echipei de baza se simt imputerniciti sa ajunga la cel mai inalt nivel cu ideile lor. Ele acorda prioritate feedback-ului, colaborarii si inventiei democratice (permitand inventarea rangului si nu doar a conducerii).
Puteti implementa mentalitatea inginerului in organizatia dvs., indiferent daca sunteti format din ingineri, oameni de vanzari sau orice alta functie.

„Cum arata ziua a doua? Ziua a doua este staza, urmata de irelevanta, urmata de un declin dureros, dureros, urmata de moarte ”. -Jeff Bezos

Pentru a le oferi angajatilor timp pentru a veni cu idei noi, gigantii tehnologiei folosesc tehnologia pentru a automatiza o mare parte din munca pe care o fac sustinand produsele existente. Acest lucru pune intreprinderile existente pe pilot automat, facand posibila atacarea de noi oportunitati fara a va face griji cu privire la epuizarea resurselor. In loc sa foloseasca tehnologia interna pentru a deveni mai eficienti, ei o folosesc pentru a deveni mai inventivi.

„Bezos, Zuckerberg, Pichai si Nadella nu sunt totusi vizionari; sunt facilitatori. La conducerea Amazon, Facebook, Google si Microsoft, ei traiesc pentru a aduce la viata ideile angajatilor lor, nu ale lor. ” -Alex Kantrowitz

Ma frapeaza faptul ca nu l-ai inclus pe Elon Musk si sunt curios de ce. El este un outlier sau poate lucrurile se bazeaza prea mult pe el personal?