Fii diferit! Cheia succesului in afaceri si in cariera

Fii diferit! Cheia succesului in afaceri si in cariera

Fii tu

Antreprenorii si intreprinderile vor sa iasa in evidenta, sa fie diferiti, sa-i atraga pe ceilalti prin a fi mai buni in anumite moduri unice. Prin diferentierea dvs. sau afacerea dvs. avetisucces.

Am vorbit recent cu Stan, lider de gandire si lider de afaceri despre noua sa carte Be Different! Cheia succesului in afaceri si in cariera.

„Companiile in care liderii de la toate nivelurile dezvolta o cultura in care angajatii pot dezvolta un sentiment de proprietate in ceea ce fac sunt companiile care exceleaza.” -Stan Silverman

Deveniti un furnizor preferat

Titlul cartii tale este Fii diferit !. In mod diferit?
Exista un principiu universal care determina gradul de succes al tuturor afacerilor: Fii furnizorul preferat pe pietele tale. Ce este un „furnizor preferat”? Este un furnizor pe care un client sau un client il favorizeaza la achizitionarea unui produs sau serviciu in raport cu concurenta sa.

Un furnizor preferat are un avantaj competitiv semnificativ fata de toti ceilalti furnizori, deoarece este furnizorul „accesibil” pe piata. Fie ca o firma vinde autovehicule, alimente, imbracaminte, computere, biciclete sau materii prime unui producator de produse industriale, doreste sa fie furnizorul preferat al acestor produse. Fie ca o afacere este un furnizor de servicii de internet, un spital sau un medic, un avocat, un contabil sau o companie de acoperisuri, acesta doreste sa fie furnizorul preferat al acestor servicii.

Deci, cum isi dezvolta o afacere un avantaj competitiv, devenind furnizorul preferat pe pietele pe care le serveste? Se diferentiaza de concurenti exceland in urmatoarele domenii: ofera produse si servicii de inalta calitate, ofera o experienta excelenta pentru client, incanta clientul, este de incredere si este intr-o calatorie pentru a fi cel mai bun din lume la ceea ce face.

Este nevoie de conducere eficienta, cu tonul potrivit in varf si lideri care vor nutri cultura adecvata pentru a construi organizatia necesara pentru a deveni furnizorul preferat pentru pietele tale.

 

„Liderii eficienti au o viziune a ceea ce doresc sa devina compania lor si au un sens strategic despre cum sa ajunga.” -Stan Silverman