mircea badea

Gratuit pentru Mircea Badea: mută-te exclusiv în online!!

După articolul cu Mircea Badea, am realizat şi eu, într-un final, cine face traficul pe net. Că am primit o grămadă de vizite pentru subiectul acesta, înjurături şi indexare în prima pagină de pe Google pe acest subiect mi-au dat de gândit.

Şi după ce am gândit, uite ce a rezultat.

Mircea Badea nu mai trebuie să existe pe “sticlă” pentru că, din ce spune el, vorbeşte împotriva voinţei lui de a fi “lider de opinie”. Mircea Badea ar trebui să vorbească exclusiv online. Cu asta ar închide multe guri (ale presei) şi ar mulţumi pe toată lumea. Nu şi-ar mai pune în cap CNA-ul, CTP-ii, Băsesceii, zambiluţele şi ghioceii. Ar avea de 10 X libertate de exprimare a focurilor interioare, de 10 X publicul ar avea libertatea să-l aleagă sau nu, de 10 X mai multă credibilitate ar avea. Şi, în plus, ar câştiga de 10 X mai mulţi bani ca acum şi ar scăpa şi de eticheta FELIX de pe frunte. Dacă este cu adevărat şmecher, normal! Din păcate, nu cred că are curaj să se despartă de publicul Antenelor. Mă gândesc că e posibil ca telespectatorii să-l ridice pe Mircea Badea, şi nu Badea să le ridice lor curioziatea, deci rating-ul Antenelor. Mă rog, o chestiune care ar putea face subiectul unei alte meditaţii.

Cum am dedus.E logic oarecum. Eşti pus să apari, să vorbeşti, să dai cu pumnul la un post de televiziune de largă răspândire şi să pretinzi că eşti vocea poporului către popor. Apoi spui că tu de fapt eşti doar Mircea Badea – un simplu opinant, nu prezentatorul unei emisiuni de televiziune. Iar televiziunea asta este aşa o chestie care ţine de mass media, adică de mase, adică o chestie care transmite ceva poporului. Păi în cazul acesta, dacă nu-şi asumă responsabilitatea pe care o au de obicei jurnaliştii (eh nu zic morală, că acest spirit le lipseşte multora, nu numai lui Badea), nu are ce căuta acolo, în casa şi cu “hainele” acestui status.

Deci: Sunteţi de acord ca Mircea Badea să mute exclusiv online? Are blog. Ei şi? Hai să mute emisiunea din tv pe online. Şi apoi să ne scutească!! Până atunci, jos labele şi balele de pe sticlă!

Şi să demonstrez că am dreptate, aflaţi că pentru MIRCEA BADEA nu este o noutate ideea mea.