ceas smartwatch

La ce este bun un smartwatch?

Un smartwatch este exact ceea ce spune si denumirea, un ceas inteligent care nu se limiteaza doar la a indica ora. Aceasta inovatie spectaculoasa nu este nici pe departe un ceas obisnuit, ci un adevarat computer pe care il purtam la mana si care este capabil de numeroase lucruri. Un smartwatch iti ofera posibilitatea sa te orientezi mai bine in spatiu, sa asculti muzica preferata, sa iti planifici agenda, dar si sa vezi cum este vremea sau cate calorii ai consumat in timpul unei plimbari. Un ceas inteligent este prevazut cu o camera foto cu care poti imortaliza cele mai importante momente, un barometru, un termometru si chhiar un GPS pentru navigatie.

Cand te gandesti sa iti achizitionezi un smartwatch bun de pe http://www.ceas-smartwatch.ro/ trebuie sa fii constient ca vei petrece mult mai putin timp cu telefonul in mana pentru ca acesta este un inlocuitor de succes al gadgetului. Mai mult, daca te numeri printre persoanele care s-au plictisit sa deschida telefonul de fiecare data cand primesc o notificare, un apel sau un mesaj, ei bine, cu ajutorul ceasului inteligent lucrurile sunt mai simple ca niciodata. Aceasta inovatie minune dispune de un difuzor care poate citi mesajele pe care le-ai primit, dar si de un microfon care iti inregistreaza comenzile si face diferite interogari.

Smartwatch-ul este un produs spectaculos si extrem de eficient pentru iubitorii de sport. Cu ajutorul aplicatiei Speed Wear acesta iti arata viteza cu care te deplasezi si iti ofera posibilitatea monitorizarii antrenamentelor.

Functionalitatea ceasului nu se opreste aici. Prin instalarea unor aplicatii din magazinul Google acesta poate indeplini mult mai multe functii. Mai mult, este un adevarat protector al telefonului, deoarece dispune si de aplicatii care te ajuta sa-ti gasesti smartphone-ul pierdut. Un smartwatch este o garantie de siguranta si confort. Disponibil intr-o gama variata de modele si culori, acesta se potriveste oricarui stil. Versatil si usor de folosit, un asemenea gadget iti face existenta mai usoara si te ajuta sa salvezi timp pretios si energie.