La ce trebuie sa fii atent atunci cand comunici - VIII

La ce trebuie sa fii atent atunci cand comunici – VIII

Sexul este un alt element de care trebuie sa tineti cont in timpul salutarilor, deoarece eticheta variaza in functie de barbatii si femeile care fac schimb de saruta in obraz in Columbia fata de femeile care initiaza salutari cordiale de strangere de mana in Turcia. De asemenea, tineti cont de obiceiurile religioase, de exemplu, renuntand la folosirea mainii stangi in tarile cu practici ale traditiilor musulmane comune in Orientul Mijlociu, Africa de Nord si Indonezia.

Cel mai important, pe masura ce lumea noastra devine mai globalizata, ghidurile interculturale pentru eticheta afacerilor au inceput sa indice ca „saluturile variaza”, pe masura ce culturile orientale devin mai occidentalizate si culturile occidentale devin mai constiente de practicile orientale. In general, constientizarea interculturala devine nu numai un mecanism esential pentru conectarea oamenilor la nivel global, ci cheia unei perspective si a unei intelegeri comune.

Cel mai important lucru in comunicare este sa auzi ceea ce nu se spune. -Peter F. Drucker

Spuneti-ne mai multe despre componenta realitatii augmentate a cartii.

Componenta de realitate augmentata (RA) este o parte unica a cartii care imbunatateste si mai mult strategiile interculturale partajate.