La ce trebuie sa fim atenti atunci cand sustinem o prezentare - V

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand sustinem o prezentare – V

Impartasirea ideilor a fost intotdeauna cheia noastra pentru progresul uman. – Raul Sanchez, Dan Bullock

La ce ar trebui sa ne concentram atunci cand sustinem o prezentare?
Cand ne prezentam, ne concentram adesea pe noi insine – aceasta mentalitate nu implica neaparat ego-ul, ci putem fi adesea inghetati in anxietatea prezentarii. Cu toate acestea, cu o simpla schimbare a mentalitatii, putem oferi o prezentare mai impactanta de pe scena globala.

Serviciul este cel mai important concept de prezentari in context global. Odata ce ne-am mutat mentalitatea catre cea de „serviciu”, atunci publicul devine piesa centrala a prezentarii noastre. Si acest lucru ne permite sa dezvoltam adaptabilitatea necesara pentru a avea loc comunicarea interculturala, deoarece incepem sa ne adaptam comunicarea pentru a se potrivi cu publicul nostru.

Cu aceasta mentalitate, putem deveni constienti de acei doi piloni ai spatiului global de prezentare: continut si livrare . Ambii piloni formeaza arhitectura unei prezentari de succes. Ceea ce spunem este la fel de important ca si modul in care il spunem noi, mai ales intre culturi. Impartasim sfaturi practice pentru aceste doua domenii in cadrul cartii.