Timisoara

La Timişoara, pentru Daniel

Despre cum a fost la licitaţia de la Timişoara, cel mai bine vă pot povesti timişorenii (nebuloasacarcalacul de Raul căruia îi mulţumesc pentru mărţişoare, Ovidiu Sîrbcreaţatomata dragă cu scufiţă cu tot). Mile CărpenişanAdi Hădean şi Andrei Crivăţ i-au urnit tare frumos. Florin Chilian a zânărit în felul său de la spumos la frumos. A adunat lume, a cântat (Daniel l-a putut asculta şi prin telefon direct din Italia) şi a licitat cu 5 milioane brăţara magică pentru ca apoi să i-o ofere soţiei lui Daniel. Cosmin Contra a fost cel mai darnic sportiv pentru Daniel. A oferit 1000 de lei pentru prima înregistrare Phoenix (prezenţi şi ei la eveniment) şi a scos la licitaţie echipamentul său de la Naţională pentru care s-au dat 1800 de lei. Mihai Morar a orchestrat licitaţia fiind mai sensibil decât îl credeam în stare.

La final, vă pot confirma că #Timisoara are în spate oameni foarte frumoşi şi puternici. M-am bucurat foarte mult de tot ceea ce au făcut. Atât de mult încât i-am lăsat nebuloasei broşa mea de zână pentru a face mai departe zânăreli şi în cealaltă parte de ţară.

Bucuria mea din toată povestea aceasta este Marieta. Alături de soţ, de Blacky şi de Zoe (care pentru mine este un fel de zână pisicească) ne-au găzduit cu mare dragoste şi ne-au pus Timişoara la voia sufletului. Le mulţumesc mult de tot.