A murit Toni Tecuceanu de la Prima TV

Nu-mi vine să cred că acest om nu mai există de azi înainte. Nu-mi vine să cred că gripa porcinăîncepe să fure dintre noi oameni faini, oameni talentaţi, oameni cu har.

Toni Tecuceanu, actorul de la emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”, de la Prima TV, a murit azi-noapte din cauza unor complicaţii la plămâni, el fiind diagnosticat cu gripă porcină în Ajunul Crăciunului.

A fost internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti chiar înainte de Crăciun. În momentul în care a ajuns la spital, starea lui de sănătate era extrem de gravă.

Plămânii acestuia au fost afectaţi în proporţie de 85% şi a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, aflându-se în comă. Sursa: prima tv.

Grav este că nicio amintire nu-l va mai putea aduce înapoi pe acest om. Niciun gând de bine sau de rău. Îl simpatizam pentru că era genul de comediant perspicace, tipul actorului care îţi dă impresia că. la orice s-ar întâmpla, el ţi-ar putea replica cu o glumă la care să râzi ca un prost şi el să te întrebe nonşalant: Ce-i de râs, mă?

Să fie Toni Tecuceanu, de la Cârcotaşi, parte a conspiraţiei gripei porcine revelată de idioţi de genul ăsta?

Cu părere de rău, nu putem decât să îngânăm condoleanţe şi să ne punem un mare semn de întrebare atunci când îi auzim pe cei de lână noi, găuritori de macaroane şi montatori de coadă de prună, că gripa porcină e doar o isterie.

Ar trebui să ne dăm la o parte ochelarii de cal şi să luăm mai în serios avertismentele medicilor, care nu se gândesc la scenarii conspiraţioniste şi la isteria din capul nostru atunci când nici aparatele nu ne mai pot ţine în viaţă.