Raspandirea ideilor in lumea intreaga - VI

Raspandirea ideilor in lumea intreaga – VI

Serviciul reformuleaza intregul context de prezentare ca fiind unul in care livram torta ideilor noastre in serviciul publicului nostru. La fel ca alergatorii mondiali care trec torta olimpica in comunitatile mondiale, oferim idei in slujba altora, transmitem torta ideilor noastre si cream un spatiu pentru empatie, incluziune si respect.

Nu intelegi niciodata cu adevarat o persoana pana nu iei in considerare lucrurile din punctul sau de vedere. -Harper Lee

Ati impartasi putin despre structura de prezentare a clepsidrei si cum va poate ajuta?
Desi nu exista un sablon unic pentru o prezentare, panza de vorbire clepsidra este un model de prezentare care ofera un cadru unic pentru prezentarile globale. Acest model unic de prezentare este o „harta” de prezentare care atrage si implica publicul intercultural din intreaga lume.

Structura clepsidrei combina in esenta doua moduri de organizare a informatiilor – un con inversat si un con vertical – care vizeaza doua dimensiuni culturale mai mari inventate de Edward T. Hall pentru a descrie doua modele de stil cultural largi: stiluri de comunicare in context inalt si scazut.

Stilurile de comunicare in context inalt tind sa fie un model al culturilor orientale, cu accent pe sinteza si pe dezvoltarea cunostintelor din mai multe surse de informatii. Pe de alta parte, stilurile de comunicare cu context scazut tind sa fie un model al culturilor occidentale, cu accent pe detalii si pe dezvoltarea cunoasterii dintr-o declaratie, principiu sau sursa. In carte se ofera modalitati usor de implementat de a aplica aceasta „panza” in prezentarea dvs.