Tehnologia cheia la nivel global - IX

Tehnologia cheia la nivel global – IX

Intentia noastra prin utilizarea acestei tehnologii emergente este de a crea o noua experienta captivanta de lectura si invatare in sprijinul continutului din carte si de a-l utiliza ca un nou instrument de comunicare audio / vizuala pentru publicul global.

Ilustratiile selectate au fost proiectate de ilustrator si de autori in realitate augmentata pentru a „prinde viata”, cu smartphone-ul dvs. dezvaluind sfaturi si strategii practice „ascunse”. Cititorii pot interactiona cu continutul cartii folosind smartphone-ul intr-o experienta de citire AR multisenzoriala. Ilustratiile cartii anima intr-un alt nivel cartii fizice utilizand tehnologia AR pentru a debloca sfaturi suplimentare si a demonstra conceptele cheie de comunicare de afaceri,

Pentru a experimenta lucrarile de realitate augmentata, cititorii descarca aplicatia gratuita cu smartphone-ul lor. Cititorii isi deplaseaza apoi telefonul peste opera de arta selectata pentru a vizualiza opera de arta animata de-a lungul paginilor in animatie si sunet complet.

A atinge poate fi a da viata. -Michelangelo