Geo Scripcariu

Ultimul favor pentru Geo Scripcariu

UPDATE: Articolul furat a fost şters în cele din urmă de pe blogul lui Geo Scripcariu. Drept urmare, linkul către el nu mai este valid, s-ar putea spune că nu mai am nici obiectul de revoltă şi că acest articol de pe blogul meu nu-şi mai are rostul. Dar surpriză! Atunci când ai de-a face cu aşa oameni îţi iei măsuri de credibilitate. Ca atare, am făcut nişte print-screen-uri după articolul pe care-l incriminez. Aşa, încât tot ceea ce spun să rămână valid.

Din titlu aţi putut observa că sunt foarte furioasă. Geo Scripcariu este cea de-a treia persoană pe anul acesta pe care NU aş fi vrut să o cunosc. După Răzvan şi Cristi. Mi-a furat un articol de pe blog şi l-a postat integral pe blogul lui.

După ce că-mi copiază fidel – imagine, video, text – articolul-concurs de pe blog, îl publică ca articol pe blogul LUI din reţeaua socială creată de EL pe NING, punând doar link către blogul meu şi nu către articolul cu pricina, comentează acolo faptul că l-am sunat şi i-am atras atenţia că nu-i bine ce a făcut.

I-am explicat că poate lua doar o parte din articol sau îi pot face un rezumat. Mă deranjează să-mi văd titlul şi compoziţia mea (chiar dacă sunt în mare parte citate şi imagini de pe Internet, ar trebui să respecte compoziţia) sub numele lui. Nu aşa se citează pe Internet. So? Atunci, mi-a promis că-l şterge, dar acum el comentează aiurea la adresa mea. L-am sunat acum să-i cer explicaţii, l-am rugat pe mess să şteargă articolul şi nimic. NU ARE COAIE?

Despre Geo am scris anul trecut un articol. Pozitiv. Mi-a folosit expresiile şi paragrafe din ceea ce am spus despre el în mai toate prezentările lui. La primele vederi mi s-a părut un tip isteţ şi fain. Dar se pare că iar m-am înşelat.

Primul semn de întrebare asupra calităţilor lui a fost atunci când mi-a spus pe mess, după ce m-am tuns scurt (fără să-l bage nimeni în seamă), că “Arati ca o “studenta” la.. SNSPA (batuta de soarta)”.

Am zis pas şi m-am retras din coversaţie cu acest domn. Acum revine şi loveşte din nou. Cred că are probleme mai mari decât ar crede! Chiar NU VREAU SĂ MAI AI TANGENŢĂ CU MINE! Mi-e silă că te cunosc! FRATE, eşti avid după publicitate şi furi orice pentru a-ţi creşte rating-ul personal. Mai ia de aici un ultim act de caritate pe care îl fac la adresa ta! Unde auziţi de el, daţi şi fugiţi!