Confesiuni de angajat

Confesiuni de angajat

John a recunoscut că viața este într-adevăr dificilă pentru angajații pe oră, deoarece majoritatea nu au o pernă financiară pentru a putea face față provocărilor imprevizibile ale vieții. Neevenimentele din viața angajaților salariați, cum ar fi mașina lor care a lovit o gaură și care necesită o nouă anvelopă și jantă, ar putea deveni calamități care să schimbe viața în viața angajaților plătiti pe oră.

Astfel de angajați li s-a arătat de obicei empatie mică; în schimb, au fost mustrați de venirea la muncă cu întârziere, dat fiind o „notă neagră” împotriva înregistrării lor și le-a spus că vor fi reziliați dacă vor mai avea două astfel de incidente. Li s-ar spune atunci: „Du-te acum să răspunzi la telefon și să fii drăguț pentru clienții noștri.” Nici o comandă mică pentru cineva cu 160 de dolari în bancă a cărei viață se simte că se destramă.

Pentru a ajuta oamenii aflați în astfel de situații, compania a început un program numit Dream On. Ei i-au întrebat pe oameni: „Spuneți-ne dacă vă confruntați cu o situație din viața dvs. în care aveți nevoie de ajutor.”

De câteva săptămâni, nimeni nu a răspuns, pentru că majoritatea oamenilor sunt stoici; ei nu doresc să pară neprofesională solicitând ajutor. În cele din urmă, o femeie s-a prezentat și a spus: „Fostul meu soț a încetat să achite pensie în urmă cu două săptămâni și am fost evacuat din apartamentul nostru săptămâna trecută. Eu și copiii mei locuim în mașina mea de o săptămână. Doar nu le mai pot face asta. Îmi pare atât de rău, dar am nevoie de ajutor.

Când John Ratliff a citit această notă, primul lucru pe care l-a simțit a fost un profund sentiment de rușine. El a gândit: „Am început această companie, iar o mamă care lucrează pentru mine cu normă întreagă este fără adăpost. A durat o săptămână să ne povestească despre asta. Cum e acceptabil? ”Au ajuns-o într-un hotel în noaptea aceea și au ajutat-o ​​să obțină un apartament, au ajutat-o ​​să-l furnizeze, au ajutat cu depozitul etc. Oamenii au văzut ce s-a întâmplat și zeci de povești au apărut. Mai multe persoane au rămas fără adăpost și au avut de-a face cu tot felul de stres extraordinar.

Rezultatele conducerii de vindecare a lui John Ratliff au fost dramatice. Cifra de afaceri a angajaților în rândul lucrătorilor pe oră a scăzut brusc, iar compania a devenit unul dintre cele mai dorite locuri pentru a lucra în industria sa.