Cum facem fata unui sef toxic

Cum facem fata unui sef toxic? – II

In cele din urma am fost promovat in afara organizatiei acelui manager, apoi am promovat din nou si am devenit seful sau. El a continuat sa trateze oamenii din organizatia sa prost, asa ca i-am reziliat contractul. Angajatii din cadrul organizatiei au sarbatorit zile intregi.

Deci, ce ar trebui sa faci daca lucrezi pentru acest tip de manager? Faceti-va treaba si faceti-o bine, ceea ce ar trebui sa faceti intotdeauna. Acest lucru va reduce probabilitatea ca veti fi tratat prost. Daca lucrati pentru acest tip de sef, veti invata multe – cum sa nu gestionati si sa conduceti oamenii si despre pagubele pe care acest tip de manager le poate provoca.

Asigurati-va ca faceti parte dintr-o retea informala din cadrul organizatiei dvs. Este o sursa de sprijin reciproc in elaborarea strategiilor de a face fata persoanelor toxice.

Puteti utiliza linia telefonica de informare a companiei dvs. pentru a raporta acest tip de manager. Chiar daca este vorba despre o problema de resurse umane, reclamatiile privind linia telefonica de informare sunt examinate de comitetul de audit al consiliului de administratie.

S-ar putea sa fii promovat si sa nu mai lucrezi pentru seful acela toxic. Puteti decide sa transferati intr-o alta pozitie din cadrul companiei. Puteti decide sa asteptati pana cand seful dumneavoastra toxic va parasi compania sau este concediat. Trebuie sa va cantariti alternativele si sa va decideti asupra actiunii personale.