Cum să obtinem fericirea în era digitală Partea a II - a

Cum să obtinem fericirea în era digitală | Partea a II – a

În calitate de lideri, știm că fericirea este un ingredient cheie pentru succes. Vrem ca oamenii noștri să fie fericiți și vrem să fim fericiți noi înșine! Și știm că tehnologia este adesea un ingredient cheie pentru a fi eficient, eficient și de succes. Dar, dacă sunteți ca mine, de asemenea, am putea simți că utilizarea tehnologiei pare uneori contrară fericirii. Se simt ca niște remorchere conflictuale la vremea noastră. Dar Amy ne ajută să înțelegem că acest lucru nu trebuie să fie cazul. Tehnologia este un instrument. Și ca orice instrument, poate fi folosit pentru a ne face fericiți sau distrași. Discutăm despre utilizarea benzilor de casă Muse, de exemplu, care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți la meditație. Și aplicațiile care vă ajută să obțineți un kilometraj de gaz mai bun. Gamificarea poate fi un mod puternic de a crește fericirea folosind tehnologia.

Este important, ca lideri, să înțelegem că nu trebuie să fim fericiți tot timpul. Face un comentariu minunat că uneori trebuie să obținem ajutor înainte de a merge mai departe. Trebuie să fim transparenti în ceea ce privește umanitatea noastră și să nu fim lideri „fals fericiți”.

Sper că veți asculta. Vă promit că doar auzind râsul lui Amy vă va aduce o bucurie de fericire.

„Fericirea înseamnă uneori să împingi și alteori înseamnă să obții ajutor și apoi să împingi împreună.” – Amy Blankson

„Tehnologia nu este nimic. Ceea ce este important este să aveți o credință în oameni, că sunt practic buni și deștepți, iar dacă le oferiți instrumente, vor face lucruri minunate cu ei”.

„Tehnologia este mișto, dar trebuie să o folosești, nu ca să o lași să te folosească.” – Prince

„În educație, tehnologia poate fi un schimbător de viață, un schimbător de jocuri … unde profesorii nu sunt disponibili.” Regina Rania din Iordania

„Indiferent de unde începi, asta nu trebuie să fie sfârșitul poveștii.” – Amy Blankson