TopParfumuri, site-ul tău în materie de esențe fine

TopParfumuri, site-ul tău în materie de esențe fine

Piața parfumurilor a devenit un adevărat imperiu spectaculos, unde sute de producători își fac apariția de la an la an cu esențe stilizate și note specifice. Infinitatea de combinații posibile care se pot face din note naturale sau chimice, face ca aceasta piață sa fie unul dintre cele mai armonioase și creative domenii care oferă oamenilor un strop de emoție și armonie dintre personalitatea și mirosul lor. Având o gamă atât de vastă de combinații și note, parfumierii au creat esențe care să se potrivească fie cu un eveniment, fie cu un moment al zilei, fie cu un anotimp, vestimentație, trăire sau personalitate.

Cu o paleta atât de largă de case, de esențe, alegerea unui parfum poate să ridice probleme mai ales atunci când parfumul este oferit cadou unei alte persoane. Pentru a ușura procesul de achiziție, Topparfumuri vă oferă câteva idei de parfumuri care se potrivesc în funcție de anotimp și de personalitate, iar pentru că acum ne afla în anotimpul primăvara, ce moment mai frumos decât acestă să  vorbim de parfumuri dedicate acestui anotimp?

TopParfumuri ne dezvăluie parfumurile pentru femei perfecte anotimpului primăvăratic în funcție de personalitate

Primăvara aduce cu ea flori și esențe curate, astfel parfumurile florale și fresh devin atracție pentru acest sezon. În funcție de modul în care notele sunt aranjate în piramida notelor, acestea se încadrează în anumite arhetipuri de personalități și caractere.

1. Elie Saab Girl of Now Forever

Elie Saab Girl of Now Forever

Este o esență spectaculoasă și proaspătă. Mirosul lămâios se contopește cu cel de zmeură, devenind un parfum subtil și călduros. Această combinație de dulce și citric face o analiza a tinereții femeilor cu o energie debordantă, dar esența nu rămâne așa pentru mult timp. Acordurile de trandafir, migdale și flori de portocal oferă o caracterizare a femeilor pasional, care trăiesc și dăruiesc iubire. Pentru mai mult tonus enigmatic, mirosul animalic de mosc și cashmeran învăluie tot tabloul în mister, dar și în senzualitate prin notele vanilate și prin mirosul curat și proaspăt de paciuli. Astfel, acest parfum este perfect pentru zilele însorite de primăvară pentru femeile delicate, pasionale și misterioase.

2. Miller Harris Violet Ida

Miller Harris Violet Ida

O adevărată flacără violet menită să sublinieze căldură și rafinament. Inima parfumului este un buchet floral regal dat de iris și heliotrop, două flori în nuanțe puternice de violet cu un miros intens și impunător. Totul devine extrem de călduros când mirosul de vanilie își face simțită prezența, alături de clasica și impunătoare ambra cu mirosul său dulce și rășinos. În primele ore parfumul poate părea destul de înșelător când bergamotul și semințele de morcov fac deschiderea, oferind prospețime și energie. Astfel, esența este dedicata femeilor îndreptate spre eleganță și rafinament pentru care clasicul devine bază pentru frumusețe și feminitate.

3. Viktor & Rolf Flowerbomb

 Viktor-Rolf-Flowerbomb

O adevărată chintesență pasională și seducătoare. Acest parfum a devenit vedetă printre femeile pasionale, puternice și cu un magnetism crescut pentru sexul opus. Începutul parfumului se desfășoară printr-o infuzie hipnotizatoare de ceai, bergamot și osmanthus care aduc prospețime, dar și mister, pavând ușor drumul către un buchet floral cu totul și cu totul special. Iasomie, flori de portocal, frezie, trandafir și orhidee sunt vedetele florale care dau numele parfumului. Această explozie face ca simțurile să fie învăluite în seducție și pasiune. Orhideea, floarea regală cu un miros dulce și impunător, trandafirul cu mirosul sau pasional și puternic, iasomia cu miros afrodisiac, dar totuși cuminte, frezia cu miros de primăvară, floare de portocal cu miros exotic, oferă o caracterizare a femeii pasionale, delicate, regale. Notele acestea florale versatile sunt iconice pentru femeia moderna și impunătoare.

Acest top 3 parfumuri pentru primăvara dedicat femeilor recomandat de către Topparfumuri vine într-o explozie caldă, dulce și florala, devenind esențe puternice pentru primăvara 2019.