restaurant ploiesti deosebit

Tu pe baza caror criterii iti alegi restaurantul?

In organizarea unui eveniment special spatiul capata o importanta covarsitoare, armonia din cadrul sau dictand ritmul petrecerii. Iar pentru ca suntem in plin sezon al „nuntilor”, m-am gandit sa va impartasesc din proprie experienta cateva tips-uri utile pentru alegerea restaurantului perfect.

Spatiul

Mai presus de orice, spatiul trebuie sa fie unul amplu. In adevaratul sens al cuvantului, mai ales daca intentionezi sa inviti foarte multe persoane la nunta. Gol, spatiul poate parea a cantari o eternitate, insa dupa ce este amenajat cu toate corpurile si elementele de mobilier trebuincioase, atunci s-ar putea ca libertatea de miscare si aspectul panoramic al incaperii sa aiba de suferit. O metoda ingenioasa prin intermediul careia va puteti da seama de spatiul final este urmatoarea strategie: interesati-va din timp de spatiul respectiv, urmand a-i ruga pe proprietari sa va arate modul in care se amenajeaza sala pentru acelasi numar de invitati, la o alta nunta.

Privelistea din mediul exterior

Chiar daca gasiti un restaurant Ploiesti deosebit, situat intr-o zona a orasului care este aproape de casa voastra, recomandat ar fi ca si imprejurimile sa fie unele placute din punct de vedere vizual. Bineinteles, nimeni nu spune ca cheltuiti sume enorme pentru a va organiza nunta intr-un peisaj luxuriant, insa nici nu ar fi estetic daca vederea panoramica a invitatilor ar fi un santier de constructii.

Amenajarea interioara

Probabil ca ai mai fost si la alte nunti, iar modul in care se amenajeaza restaurantul nu este un lucru strain. Da, ai nevoie de un spatiu care sa fie destinat bauturilor, de o zona in care sa se poata servii dulciuri si fructe pe alese, insa si un loc mai amplu unde invitatii se pot strange pentru a socializa la un grad mai inalt. In acest context, amenajarea restaurantului devine un criteriu esential, de preferat fiind ca el sa nu aiba prea mult coloane ori pereti despartitori pe mijloc. De ce este important acest lucru? Argumentul cel mai semnificativ ar fi acela ca amenajarile de tip T, L, Z si asa mai departe pot obstructiona privirea invitatilor asupra punctelor de interes: masa cuplului de indragostiti, ringul de dans sau scena.

Lumina

Absolut esentiala, indiferent daca ca petrecerea va fi una pe timp de zi sau pe timp de noapte. Din prima perspectiva, in timpul zilei aveti nevoie de o lumina naturala cat mai echilibrata, asta pentru ca incaperea sa nu fie nici prea luminata, dar nici intunecoasa, mai ales ca vorbim despre o petrecere care s-ar putea prelungi pe durata a mai multor ore. Daca organizati evenimentul seara, atunci trebuie sa va interesati daca aveti posibilitatea de a regla intensitatea luminii artificiale dupa bunul plac, in functie de momentele cheie ale programului.